ΛΑΙΜΟΙ

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

 • KRYPTONITE TEST PRODUCT
  KRYPTONITE TEST PRODUCT

  Ανανεώστε ή βάλτε την προσωπική σας σφραγίδα στην εμφάνιση οποιουδήποτε...

  0,10 €

Προσφορές

 • ENERGY Enigma 24"
  ENERGY Enigma 24"

  Ένα παιδικό mtb ποδήλατο από την...

  215,00 € 225,00 €

Δημοφιλή προϊόντα

SPANK Spike DM Team Edition Μεγαλύτερη προβολή

Share it:

SPANK Spike 25/30 DM Stem Team Edition

204.00031

Ο direct mount λαιμός της SPANK για χρήση downhill δημιουργήθηκε για dual crown πηρούνια 200mm διαδρομής και για να μπορεί να αντέξει τεράστια άλματα και υψηλές ταχύτητες στις πιο δύσβατες καταβάσεις. Είναι κατασκευασμένος με CNC και 2D τεχνολογία, ενώ έχει και δυνατότητα ρύθμισης μήκους(25-30mm). Κάνε δικό σου τον λαιμό του Mick και της Tracey Hannah!

*Περιλαμβάνονται και spacers 5mm για ρύθμιση και του ύψους. (28-33mm)

74,00 €

Άμεσα διαθέσιμο

Υλικό Alloy 2D Forged CNC
Διάμετρος 31,8mm
Μήκος 25-30mm
Βάρος 125gr

Τρόποι πληρωμής για τις αγορές σας από το thebikings.gr

Για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής

Πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές προϊόντων από το thebikings.gr

Το thebikings.gr σας διασφαλίζει την αρτιότερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου, μεταφορά των προϊόντων στον προορισμό τους, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν το άριστο ποιοτικά προϊόν στα χρονικά πλαίσια που το περιμένουν.

Οι αποστολές παραγγελιών θα γίνονται δωρεάν εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 140€

Τα ποδήλατα αποστέλλονται από την εταιρία μας εντός Αθηνών. Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές των ποδηλάτων γίνονται με μεταφορική εταιρία.

Ισχύει δωρεάν αποστολή για ποδήλατα αξίας άνω των 500 ευρώ. Για ποδήλατα αξίας έως 500 ευρώ, τo κόστος των μεταφορικών κυμαίνεται από 10 έως 20 ευρώ και επιβαρύνει τον παραλήπτη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μεταφορά του εμπορεύματος πραγματοποιείται από το The Bikings, την  ACS Courier, τα ΕΛΤΑ ή από μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία του προϊόντος για τις περιοχές της Αττικής και εντός 2-4 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα, εκτός εάν αναγράφεται διαφορετική πληροφορία στην σελίδα του συγκεκριμένου προιόντος που επιλέξατε να αγοράσετε.