ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ 2109935610 και info@thebikings.gr ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.

Νέα προϊόντα

 • Maxxis Overdrive 700x40 (Συρμάτινα)
  Maxxis Overdrive 700x40 (Συρμάτινα)

  Κατηγορία : MaxxProtect , με επιπλέον προστασία 5mm για μεγαλύτερη...

  21,00 €
 • ULTRA Nitro 29''
  ULTRA Nitro 29''

  Το Nitro της Ultra είναι ένα ποδήλατο βουνού με αλουμινένιο σκελετό,...

  300,00 €
 • Cross Xtend Plus 27.5"
  Cross Xtend Plus 27.5"

  Το Cross Xtend Plus 27,5'' είναι ένα ποδήλατο MTB με τροχούς 27,5+ για...

  759,00 €
 • Cross Speedster 20'' Lady
  Cross Speedster 20'' Lady

  Το Speedster 20'' της Cross είναι ένα ποιοτικό παιδικό ποδήλατο MTB με...

  269,00 €

Προσφορές

 • ORIENT Luxus Lady
  ORIENT Luxus Lady

  Το Luxus είναι ένα MTB ποδήλατο από...

  215,00 € 224,00 €

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ!

Βρες το ηλεκτρικό ποδήλατο που σου ταιριάζει και αγόρασέ το με επιδότηση 40%. Δες τη γκάμα των ηλεκτρικών μας ποδηλάτων και διάλεξε το ποδήλατό σου επιλέγοντας ανάμεσα σε CUBE, FUJI, ORIENT και LOMBARDO.

Γενικές απορίες

 • Τί είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο;
  Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο διαθέτει ηλεκτροκινητήρα και πολλαπλασιάζει τη δύναμη του αναβάτη έως και 400%. Έτσι, κάνει τις ανηφόρες να φαίνονται παιχνίδι, επιτρέποντας στον αναβάτη να καλύπτει πολύ μεγαλύτερη απόσταση σε σχέση με ένα συμβατικό ποδήλατο, χωρίς να κουράζεται και να ιδρώνει! Είναι ιδανικό για διαδρομές μέσα στην πόλη αλλά και για μεγαλύτερες διαδρομές εκτός πόλης.
 • Πόση απόσταση μπορεί να καλύψει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο;
  Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να έχει αυτονομία από 40 έως και πάνω από 90 km. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το επιλεγμένο πρόγραμμα υποβοήθησης, το τερέν της διαδρομής (χώμα ή άσφαλτος), τις υψομετρικές διαφορές της διαδρομής, το βάρος του αναβάτη, την ισχύ του κινητήρα και το μέγεθος της μπαταρίας.
 • Χρειάζομαι δίπλωμα οδήγησης ή άδεια κυκλοφορίας για να οδηγώ ηλεκτρικό ποδήλατο;
  Όχι, δεν χρειάζεσαι τίποτα από τα παραπάνω για να οδηγήσεις ηλεκτρικό ποδήλατο. Οι μόνοι περιορισμοί που βάζει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι η παύση της ηλεκτρικής υποβοήθησης όταν η ταχύτητα ξεπεράσει τα 25 km/h ή όταν ο αναβάτης σταματήσει το πετάλι.
 • Μπορεί ένα ηλεκτρικό ποδήλατο να χρησιμοποιηθεί χωρίς τον ηλεκτροκινητήρα;
  Ναι, φυσικά. Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο μπορεί να οδηγηθεί και σαν συμβατικό, αν δεν ενεργοποιήσουμε την υποβοήθηση από το χειριστήριο ή αν μας τελειώσει η μπαταρία!
 • Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστεί πλήρως η μπαταρία του ηλεκτρικού ποδηλάτου;
  Ο χρόνος φόρτισης εξαρτάται από τη χωρητικότητα της μπαταρίας και συνήθως διαρκεί από 3 μέχρι 6 ώρες. Οι μπαταρίες των ηλεκτρικών ποδηλάτων είναι οι ίδιες μπαταρίες λιθίου-ιόντων που χρησιμοποιούνται στα λάπτοπ, τα κινητά τηλέφωνα και αλλού. Οι μπαταρίες αυτού του είδους έχουν μεγάλο χρόνο ζωής, ενώ δεν απαιτείται να αποφορτιστούν πλήρως για να φορτιστούν.
 • Γιατί να επιλέξω ένα ηλεκτρικό ποδήλατο;
  Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξεις ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Οι βασικότεροι απο αυτούς είναι οι εξής:
  • Για να διανύσεις μεγαλύτερη απόσταση σε λιγότερο χρόνο
  • Για οικονομία στην μετακίνηση
  • Για γυμναστική
  • Για μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια σε σχέση με ένα συμβατικό ποδήλατο
  • Για εξοικονόμηση χρόνου

Απορίες σχετικά με την επιδότηση

 • Όλα τα ηλεκτρικά ποδήλατα συμμετέχουν στο πρόγραμμα της επιδότησης?
  Όχι, υπάρχουν διάφορες τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές και απαιτήσεις με τις οποίες πρέπει να συμμορφώνεται ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, ώστε να συμμετέχει στο πρόγραμμα επιδότησης. Όλα τα ηλεκτρικά ποδήλατα που θα δεις στην σελίδα μας πληρούν αυτές τις προδιαγραφές και διαθέτουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται για την επιδότηση αγοράς τους.
 • Ποιο είναι το ποσό της επιδότησης?

  Το ποσό που επιδοτείται από το κράτος είναι το 40% της αξίας του ποδηλάτου (ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ) με όριο τα 800€. Για τους πολύτεκνους και ΑμΕΑ, η επιδότηση αυξάνεται κατά 500€ οπότε το όριο φτάνει στα 1300€.
  Μερικά παραδείγματα:

  1. Ηλεκτρικό ποδήλατο με τιμή 1500€. Αφαιρώντας το ΦΠΑ έχουμε καθαρή αξία 1209,67€. Το 40% είναι 483,87€. Ο ενδιαφερόμενος θα λάβει 483,87€ επιστροφή μετά την αγορά του ποδηλάτου. (ή 983,87€ αν είναι πολύτεκνος ή ΑμΕΑ)
  2. Ηλεκτρικό ποδήλατο με τιμή 2480€. Αφαιρώντας το ΦΠΑ έχουμε καθαρή αξία 2000€. Το 40% είναι 800€. Ο ενδιαφερόμενος θα λάβει 800€ επιστροφή μετά την αγορά του ποδηλάτου. (ή 1300€ αν είναι πολύτεκνος ή ΑμΕΑ)
  3. Ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 3000€ Αφαιρώντας το ΦΠΑ έχουμε καθαρή αξία 2419,35€. Το 40% είναι 967,74€. Όμως επειδή ξεπερνά το μέγιστο ποσό επιδότησης, ο ενδιαφερόμενος θα λάβει 800€ επιστροφή μετά την αγορά του ποδηλάτου. (ή 1300€ αν είναι πολύτεκνος ή ΑμΕΑ)
 • Ποια είναι η διαδικασία για να υποβάλω αίτηση για την επιδότηση ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου;

  Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα ώστε να μπορέσει να συμμετέχει στην επιδότηση:

  Να επισκεφτεί τον ιστότοπο https://kinoumeilektrika.gov.gr/ και αφού συνδεθεί με κωδικούς taxis, να υποβάλει αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτροκίνησης. Για την καταχώριση του αιτήματος, ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ανεβάσει (upload) τα εξής δικαιολογητικά σε μορφή pdf:

  • Μια προσφορά πώλησης ηλεκτρικού ποδηλάτου σφραγισμένη και υπογεγραμμένη από κατάστημα (την παρέχουμε εμείς μετά από συνεννόηση σχετικά με το μοντέλο που σας ενδιαφέρει)
  • Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Έγγραφο πιστοποίησης του ΑΦΜ (Εκκαθαριστικό εφορίας ή εκτύπωση των στοιχείων μέσω του www.gsis.gr)
  • Γνωμάτευση Πιστοποίησης της Αναπηρίας όπως έχει εκδοθεί από το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (μόνο για Άτομα με Αναπηρία).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να πιστοποιεί ότι ο ωφελούμενος εντάσσεται στην κατηγορία των πολυτέκνων (μόνο για πολύτεκνους).

  Η απάντηση της δημόσιας αρχής αναμένεται να δοθεί εντός 15-20 ημερών. Ωστόσο, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προχωρήσει στην αγορά του ποδηλάτου άμεσα μετά την υποβολή του αιτήματος. Η αγορά του ποδηλάτου θα πραγματοποιείται κανονικά στο κατάστημα όπου και καταβάλλεται η πλήρης αξία του ποδηλάτου. Η επιδότηση θα εκταμιεύεται στο λογαριασμό του δικαιούχου μετά την υποβολή των δικαιολογητικών εκταμίευσης. Κατά την αγορά ο αγοραστής θα πρέπει να λάβει από το κατάστημα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα υποβάλει. Ο αγοραστής θα επιστρέψει στη πλατφόρμα της ηλεκτροκίνησης όπου θα πρέπει να ανεβάσει τα δικαιολογητικά εκταμίευσης. Αυτά είναι:

  • Υπεύθυνη δήλωση πωλητή θεωρημένη με γνήσιο υπογραφής(την παρέχουμε εμείς)
  • Υπεύθυνη δήλωση του ιδίου/αγοραστή θεωρημένη με γνήσιο υπογραφής. Μπορείτε να κατεβάσετε το υπόδειγμα από την πλατφόρμα της ηλεκτροκίνησης ή να σας την δώσουμε και να σας βοηθήσουμε να την συμπληρώσετε εμείς.
  • Απόδειξη αγοράς ποδηλάτου
  • Φωτογραφία σειριακού αριθμού του ποδηλάτου
  • Πιστοποιητικό γνησιότητας και συμμόρφωσης του συγκεκριμένου ποδηλάτου στο πρόγραμμα.(τα παρέχουμε εμείς)
  • Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού για τη κατάθεση της επιδότησης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο αγοραστής θα αναμένει να λάβει στο τραπεζικό του λογαριασμό την επιδότηση.
 • Τα συμβατικά ποδήλατα που έχουν γίνει ηλεκτρικά με κιτ μετατροπής συμμετέχουν στην επιδότηση?
  Όχι, απαγορεύεται ρητά η επιδότηση γι’ αυτή την κατηγορία. Το πρόγραμμα αφορά μόνο στα ηλεκτρικά ποδήλατα, όπως αυτά έχουν παραχθεί από το εργοστάσιο και χωρίς επιπλέον παρεμβάσεις ή/και μετατροπές.
 • Μπορώ να αγοράσω πάνω από 1 ηλεκτρικό ποδήλατο με επιδότηση?
  Όχι. Κάθε τελικός αποδέκτης (ΑΦΜ) έχει το δικαίωμα μίας (1) αίτησης για αγορά ποδηλάτου.
 • Έχω παραγγείλει ηλεκτρικό ποδήλατο, αλλά ενημερώθηκα πως η παράδοση του συγκεκριμένου μοντέλου θα γίνει σε 3 μήνες. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει περίπτωση να χάσω την επιδότηση;
  Η προτεραιότητά σας στην καταβολή της ενίσχυσης και την διαθεσιμότητα των πόρων ισχύει με την υποβολή του αρχικού αιτήματος συμμετοχής στην δράση και όχι από την χρονική στιγμή που θα αγοράσετε το ποδήλατο και θα υποβάλλετε το αίτημα πληρωμής. Δηλαδή είναι εξασφαλισμένη η επιδότησή σας από την στιγμή που έχετε εγκριθεί.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ Υπάρχουν 28 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 28 από 28 αντικείμενα
 • Κιτ Μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό, με 250W ισχύ που τοποθετείται στην μεσαία τριβή του ποδηλάτου σας. Περιλαμβάνει μπαταρία λιθίου της Samsung, έχει 4 κλίμακες υποβοήθησης από 36% έως 300% και ζυγίζει μόλις 3,6 κιλά. Παρέχονται αναλυτικές οδηγίες που κάνουν πολύ εύκολη την εγκατάσταση, ενώ υπάρχει και δυνατότητα εγκατάστασης στο κατάστημά μας.

  695,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  1 060,00 € 1 099,00 €

  Το ULTRA της Ελληνικής εταιρείας Orient είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο MTB με τροχούς 27,5''. Με αλουμινένιο πλαίσιο, ταχύτητες και υδραυλικά δισκόφρενα από τη Shimano, αλλά και ανάρτηση με κλείδωμα, είναι οτι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας βόλτες ή τις χωμάτινε ανησυχίες και όχι μόνο! Με μοτέρ της BAFANG ισχύος 250W και μπαταρία PHYLION 36V 10Ah, βοηθά...

  1 060,00 € 1 099,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  1 070,00 € 1 119,00 €

  Το STREET της Ελληνικής εταιρείας Orient είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο trekking με τροχούς 28''. Με αλουμινένιο πλαίσιο, ταχύτητες και υδραυλικά δισκόφρενα από τη Shimano, αλλά και ανάρτηση με κλείδωμα, είναι οτι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας βόλτες στην πόλη και όχι μόνο! Με μοτέρ της BAFANG ισχύος 250W και μπαταρία PHYLION 36V 10Ah, βοηθά τον...

  1 070,00 € 1 119,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  1 120,00 € 1 154,00 €

  Το e-EASY της Ελληνικής εταιρείας Orient είναι ένα σπαστό ηλεκτρικό ποδήλατο με στυλ, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ποιότητα. Με αλουμινένιο πλαίσιο και ταχύτητες από τη Shimano, είναι οτι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας βόλτες μέσα στην πόλη! Με μοτέρ της BAFANG ισχύος 240W και μπαταρία PHYLION 36V 10Ah, βοηθά τον αναβάτη να κάνει ποδήλατο πιο...

  1 120,00 € 1 154,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  1 180,00 € 1 212,00 €

  Το MY BIK-e της Ελληνικής εταιρείας Orient είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης με τροχούς 28''. Με αλουμινένιο πλαίσιο, ταχύτητες Shimano, αλλά και ανάρτηση με κλείδωμα, είναι οτι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη και όχι μόνο! Διαθέτει φανάρια και ενσωματωμένη κλειδαριά. Με μοτέρ της BAFANG ισχύος 250W και μπαταρία PHYLION 36V...

  1 180,00 € 1 212,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Το Ischia είναι ένα ηλεκτρικό αναδιπλούμενο αλουμινένιο ποδήλατο από την Lombardo, με μπαταρία της Samsung και μετάδοση 6 ταχυτήτων με την υπογραφή της Shimano. Διαθέτει άνετη γεωμετρία για εύκολη μετακίνηση, ποιοτικά περιφερειακά εξαρτήματα  και τροχούς 20 ιντσών για μέγιστη ευελιξία! Αναπτύσσει ταχύτητα 25km/h και έχει αυτονομία πάνω από 80 km σε...

  1 215,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Το Valderice είναι ένα ηλεκτρικό αλουμινένιο ποδήλατο MTB από την Lombardo, με μπαταρία της Samsung και μετάδοση 21 ταχυτήτων με την υπογραφή της Shimano. Διαθέτει ποιοτικά περιφερειακά εξαρτήματα, υδραυλικά δισκόφρενα Promax, και ανάρτηση. Αναπτύσσει ταχύτητα 25km/h και έχει αυτονομία έως 90 km σε ιδανικές συνθήκες. Ιδανικό για χωμάτινες βόλτες, εκδρομές...

  1 250,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Το Lombardo Torino Sport Evolution είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο city/trekking από την Lombardo, με σκελετό αλουμινίου εύκολης εισόδου, μπαταρία της Panasonic και 7 ταχύτητες με την υπογραφή της Shimano. Διαθέτει άνετη γεωμετρία για εύκολη μετακίνηση, περιφερειακά εξαρτήματα της Shimano και βάρος 24,5 κιλά. Αναπτύσσει ταχύτητα 25km/h και έχει αυτονομία έως...

  1 275,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Το Modena είναι ένα ηλεκτρικό αλουμινένιο ποδήλατο city/trekking από την Lombardo, με μπαταρία της Panasonic και μετάδοση 7 ταχυτήτων με την υπογραφή της Shimano. Διαθέτει άνετη γεωμετρία για εύκολη μετακίνηση, ποιοτικά περιφερειακά εξαρτήματα  και βάρος μόλις 24,5 κιλά. Αναπτύσσει ταχύτητα 25km/h και έχει αυτονομία έως 90 km σε ιδανικές συνθήκες, χάρη...

  1 280,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Το Valderice Fitness είναι ένα ηλεκτρικό αλουμινένιο ποδήλατο MTB από την Lombardo, με μπαταρία της Samsung και μετάδοση 21 ταχυτήτων με την υπογραφή της Shimano. Είναι εξοπλισμένο με φτερά, φανάρια και ελαστικά δρόμου της Schwalbe. Διαθέτει ποιοτικά περιφερειακά εξαρτήματα, υδραυλικά δισκόφρενα Promax, και ανάρτηση. Αναπτύσσει ταχύτητα 25km/h και έχει...

  1 350,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  1 420,00 € 1 467,00 €

  Το MY BIK-e της Ελληνικής εταιρείας Orient είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο πόλης με τροχούς 28'' ηλεκτρική υποβοήθηση στην μεσαία τριβή! Με αλουμινένιο πλαίσιο, ταχύτητες Shimano, αλλά και ανάρτηση με κλείδωμα, είναι οτι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη και όχι μόνο! Διαθέτει οθόνη LCD, φανάρια και ενσωματωμένη κλειδαριά. Με μοτέρ...

  1 420,00 € 1 467,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Πάρε τον λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο και δες που μπορεί να σε οδηγήσει! Το Reaction Hybrid Performance 400 της Cube συνδυάζει τον 3ης γενιάς κινητήρα της Bosch, με τον εξελιγμένο σχεδιασμό Powertube και την εύχρηστη μετάδοση 9 ταχυτήτων της Shimano. Το εμπρόσθιο πιρούνι της Suntour των 100 χιλιοστών διαδρομής κάνει την οδήγηση παιχνίδι, ενώ τα υδραυλικά...

  1 995,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 045,00 € 2 150,00 €

  Ότι κι αν κάνεις, όπου κι αν θέλεις να φτάσεις, το Touring Hybrid ONE θα σε οδηγήσει με άνεση και στυλ. Με τον ισχυρό κινητήρα Bosch Generation 3, την μπαταρία Powertube και την αξιόπιστη, εύχρηστη μετάδοση 9 ταχυτήτων της Shimano, θα κάνει παιχνιδάκι την κάθε μετακίνηση! Η σχάρα σου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεις τα πράγματά σου εύκολα και με...

  2 045,00 € 2 150,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 045,00 € 2 150,00 €

  Ότι κι αν κάνεις, όπου κι αν θέλεις να φτάσεις, το Touring Hybrid ONE Easy Entry θα σε οδηγήσει με άνεση και στυλ. Με τον ισχυρό κινητήρα Bosch Generation 3, την μπαταρία Powertube και την αξιόπιστη, εύχρηστη μετάδοση 9 ταχυτήτων της Shimano, θα κάνει παιχνιδάκι την κάθε μετακίνηση! Η σχάρα σου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεις τα πράγματά σου εύκολα και...

  2 045,00 € 2 150,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 045,00 € 2 150,00 €

  Ότι κι αν κάνεις, όπου κι αν θέλεις να φτάσεις, το Touring Hybrid ONE θα σε οδηγήσει με άνεση και στυλ. Με τον ισχυρό κινητήρα Bosch Generation 3, την μπαταρία Powertube και την αξιόπιστη, εύχρηστη μετάδοση 9 ταχυτήτων της Shimano, θα κάνει παιχνιδάκι την κάθε μετακίνηση! Η σχάρα σου δίνει την δυνατότητα να μεταφέρεις τα πράγματά σου εύκολα και με...

  2 045,00 € 2 150,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 149,00 € 2 260,00 €

  Πάρε τον λιγότερο ταξιδεμένο δρόμο και δες που μπορεί να σε οδηγήσει! Το Reaction Hybrid Performance 400 της Cube συνδυάζει τον 3ης γενιάς κινητήρα της Bosch, με τον εξελιγμένο σχεδιασμό Powertube και την εύχρηστη μετάδοση 9 ταχυτήτων της Shimano. Το εμπρόσθιο πιρούνι της Suntour των 100 χιλιοστών διαδρομής κάνει την οδήγηση παιχνίδι, ενώ τα υδραυλικά...

  2 149,00 € 2 260,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 349,00 € 2 465,00 €

  Πήγαινε οπουδήποτε σε οδηγεί η περιέργεια - το Nature Hybrid ONE θα φτάσει ως εκεί και θα σε επιστρέψει! Με τον ισχυρό κινητήρα Bosch 3ης γεννιάς, την μπαταρία Powertube, την μετάδοση 9 ταχυτήτων και τα αξιόπιστα υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano κάνει κάθε διαδρομή να μοιάζει εύκολη! Οι λασπωτήρες και το ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού προσθέτουν...

  2 349,00 € 2 465,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 565,00 € 2 695,00 €

  Θέλεις να ευχαριστηθείς περισσότερο τα μονοπάτια που οδηγείς; Ο κινητήρας Bosch CX τέταρτης γενιάς του Reaction Hybrid Pro της Cube και η μπαταρία Bosch Powertube υψηλής χωρητικότητας θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σου! Σε συνδυασμό με την θρυλική μετάδοση Eagle 1x12 ταχυτήτων της Sram και τα ισχυρά υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano, είναι το εισιτήριό σου...

  2 565,00 € 2 695,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 565,00 € 2 695,00 €

  Όταν θέλεις ένα ποδήλατο που να σε πηγαίνει στη δουλειά, στα μαγαζιά, ή απλά μια βόλτα στην εξοχή, τότε το Nature Hybrid EXC 500 Allroad είναι το ιδανικό! Με τον ισχυρό κινητήρα Bosch 3ης γεννιάς, την μπαταρία Powertube, την μετάδοση 10 ταχυτήτων και τα υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano κάνει κάθε διαδρομή παιχνιδάκι! Οι λασπωτήρες και τα ενσωματωμένα...

  2 565,00 € 2 695,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 649,00 € 2 785,00 €

  Με το νέο Kathmandu Hybrid One 500 της Cube μπορείς να πας οπουδήποτε σε οδηγήσει η φαντασία σου! Ο ισχυρός κινητήρας 4ης γενιάς της Bosch μαζί με την αξιόπιστη μετάδοση 9 ταχυτήτων της Shimano, κάνει απλή οποιαδήποτε διαδρομή εντός της πόλης. Το πιρούνι της Suntour, το παλουκόσελο με ανάρτηση και ο ρυθμιζόμενος λαιμός εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση σε όλη τη...

  2 649,00 € 2 785,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 649,00 € 2 785,00 €

  Με το νέο Kathmandu Hybrid One 500 της Cube μπορείς να πας οπουδήποτε σε οδηγήσει η φαντασία σου! Ο ισχυρός κινητήρας 4ης γενιάς της Bosch μαζί με την μετάδοση 9 ταχυτήτων της Shimano, κάνει απλή οποιαδήποτε διαδρομή εντός της πόλης. Το πιρούνι της Suntour, το παλουκόσελο με ανάρτηση και ο ρυθμιζόμενος λαιμός εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση σε όλη τη διάρκεια...

  2 649,00 € 2 785,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 649,00 € 2 785,00 €

  Με το νέο Kathmandu Hybrid One 500 της Cube μπορείς να πας οπουδήποτε σε οδηγήσει η φαντασία σου! Ο ισχυρός κινητήρας 4ης γενιάς της Bosch μαζί με την αξιόπιστη μετάδοση 9 ταχυτήτων της Shimano, κάνει απλή οποιαδήποτε διαδρομή εντός της πόλης. Το πιρούνι της Suntour, το παλουκόσελο με ανάρτηση και ο ρυθμιζόμενος λαιμός εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση σε όλη τη...

  2 649,00 € 2 785,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  2 765,00 € 2 905,00 €

  Όταν θέλεις ένα ποδήλατο που να σε πηγαίνει στη δουλειά, στα μαγαζιά, ή απλά μια βόλτα στην εξοχή, τότε το Nature Hybrid EXC 625 Allroad είναι το ιδανικό! Με τον ισχυρό κινητήρα και την μεγαλύτερη μπαταρία Powertube της Bosch,την μετάδοση 10 ταχυτήτων και τα υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano κάνει κάθε διαδρομή παιχνιδάκι! Οι λασπωτήρες και τα ενσωματωμένα...

  2 765,00 € 2 905,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  3 049,00 € 3 200,00 €

  Πέρασε στο επόμενο επίπεδο! Με την υψηλότερης χωρητικότητας μπαταρία Bosch Powertube, το ισχυρό μοτέρ Bosch CX τέταρτης γενιάς και την θρυλική μετάδοση 1x12 XT της Shimano, το Reaction Hybrid Race 625 της Cube έχει τη δυνατότητα να διευρύνει τους ορίζοντες της οδήγησής σου με τρόπους που πιθανώς δεν έχεις σκεφτεί ακόμη! Τα υδραυλικά δισκόφρενα...

  3 049,00 € 3 200,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  3 495,00 € 3 670,00 €

  Η εξέλιξη μας έφερε εδώ. Στο Cube Reaction Hybrid SL 625! Με την υψηλότερης χωρητικότητας μπαταρία Bosch Powertube, το ισχυρό μοτέρ Bosch CX τέταρτης γενιάς και την μετάδοση 1x12 NX της Sram, το Reaction Hybrid SL 625 της Cube έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ο,τιδήποτε βρεθεί μπροστά του! Τα τετραπίστονα υδραυλικά δισκόφρενα της Magura παρέχουν...

  3 495,00 € 3 670,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  3 595,00 € 3 780,00 €

  Όταν η εξερεύνηση εκτός δρόμου γίνεται περιπέτεια, θέλεις ένα ποδήλατο όπως το Stereo Hybrid 120 Pro της Cube. Κομψό, άνετο και πρακτικό - αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του Stereo Hybrid 120 της Cube. Στημένο γύρω από τον κινητήρα 4ης γενιάς της Bosch, με διακριτική τοποθέτηση μπαταρίας μεγαλύτερης χωρητικότητας, για καλύτερη αυτονομία από ποτέ!Η άνετη...

  3 595,00 € 3 780,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  4 095,00 € 4 295,00 €

  Το ηλεκτρικό Hardtail MTB στην πιο ολοκληρωμένη εκδοχή του! Cube Reaction Hybrid SLT 625. Τα τετραπίστονα υδραυλικά δισκόφρενα XT της Shimano και το Rhythm 34 πιρούνι της Fox υπογράφουν ότι το ποδήλατο έχει εξοπλιστεί με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί. Με την υψηλότερης χωρητικότητας μπαταρία Bosch Powertube, το ισχυρό μοτέρ Bosch CX τέταρτης γενιάς και την...

  4 095,00 € 4 295,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Γρήγορη προβολή
  4 595,00 € 4 830,00 €

  Αν έβαζες στόχο να φτιάξεις το απόλυτο υβριδικό Carbon MTB, πιθανότατα θα ξεκινούσες με το πλαίσιο Elite Hybrid C:62 της Cube και τον κινητήρα CX 4ης γενιάς της Bosch. Πρόσθεσε ένα πιρούνι Fox 34 Float SC με 120mm διαδρομή για να δαμάζεις το κάθε μονοπάτι. Βάλε την εξαιρετικά αξιόπιστη μετάδοση XT 1x12 και τα πανίσχυρα υδραυλικά δισκόφρενα XT της Shimano...

  4 595,00 € 4 830,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 28 από 28 αντικείμενα