ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ 2109935610 και info@thebikings.gr ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ.

Κατάλογος

Κατασκευαστής

Νέα προϊόντα

Προσφορές

Ποδήλατα πόλης για ασφάλτινες διαδρομές, μικρές ή μεγαλύτερες βόλτες αλλά και καθημερινή χρήση! Με γεωμετρία που εξασφαλίζει ξεκούραστη θέση οδήγησης και γκάμα που καλύπτει όλα τα στυλ αναβατών πόλης!

CITY / FITNESS Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Προβάλλονται 1 - 14 από 14 αντικείμενα
 • Ένα ποδήλατο city από την Ελληνική εταιρεία Energy. Έχει ατσάλινο σκελετό, δίπατα αλουμινένια στεφάνια τροχών, φρένα V-Brakes και 6 ταχύτητες από τη Shimano. Είναι εξοπλισμένο με σχάρα, σταντ, φανάρι εμπρός και ανακλαστικό πίσω!

  299,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Ένα ποδήλατο fixed gear από την Orient με cro-mo 700 σκελετό και αλουμινένιους τροχούς. Διαθέτει και ελεύθερο γρανάζι 16t στον πίσω τροχό τύπου flip-flop, ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιείς και σαν single speed! 

  326,00 € 351,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Το Lombardo Mirafiori Donna είναι ένα city ποδήλατο, με αλουμινένιο πλαίσιο εξοπλισμένο με μετάδοση Shimano 6 ταχυτήτων σχάρες και φώτα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για καθημερινές μετακινήσεις, με στυλ, μέσα στην πόλη.

  349,00 €
  Μη διαθέσιμο
 • Το My Way της Ελληνικής εταιρείας Orient είναι ένα fitness ποδήλατο, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Με αλουμινένιο πλαίσιο και 21 ταχύτητες από τη Shimano, αλουμινένιους τροχούς με διπλά στεφάνια και γρήγορη γεωμετρία, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για τις βόλτες σου στην πόλη!

  393,00 € 424,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Το Nostalgie της Ελληνικής εταιρείας Orient είναι ένα ποδήλατο με στυλ, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ποιότητα. Με αλουμινένιο πλαίσιο και ταχύτητες από τη Shimano, είναι οτι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας βόλτες μέσα στην πόλη!

  395,00 € 425,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Το Areal της Cross είναι ένα ποιοτικό ποδήλατο City - Trekking με αλουμινένιο σκελετό. Διαθέτει εμπρόσθια ανάρτηση της Suntour, διαδρομής 50mm και δίπατες ζάντες αλουμινίου, ενώ έχει μετάδοση της Shimano με 21 ταχύτητες και αλουμινένια φρένα V-Brake. Είναι εξοπλισμένο με φτερά, σχάρα αλλά και φανάρια που δεν χρειάζονται μπαταρίες, καθώς παίρνουν ενέργεια...

  399,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Το Nostalgie της Ελληνικής εταιρείας Orient είναι ένα ποδήλατο με στυλ, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση και την ποιότητα. Με αλουμινένιο πλαίσιο και ταχύτητες από τη Shimano, είναι οτι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας βόλτες μέσα στην πόλη!

  411,00 € 443,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Το Declaration της Fuji είναι το κατάλληλο εργαλείο, είτε είσαι επαγγελματίας bike messenger, είτε ψάχνεις τον γρηγορότερο τρόπο για να μετακινηθείς μέσα στον αστικό κλοιό. Με ατσάλινο πλαίσιο και cro-mo  seat tube, flat τιμόνι και ψηλοπρόφιλους τροχούς με ελαστικά Thickslick της wtb, είναι στημένο για να αντέξει στις σκληρότερες συνθήκες που θα φέρουν οι...

  459,00 € 499,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Το C-Trax της Cross είναι ένα ποιοτικό ποδήλατο City - Fitness με αλουμινένιο σκελετό. Διαθέτει μετάδοση Nexus 7 ταχυτήτων της Shimano με 7 ταχύτητες εσωτερικά στο κέντρου του οπίσθιου τροχού! Είναι εξοπλισμένο με φτερά και φανάρια που δεν χρειάζονται μπαταρίες, καθώς παίρνουν ενέργεια από το μπροστινό κέντρο Nexus της Shimano!

  539,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Το PICNIC Plus της Cross είναι ένα ποιοτικό ποδήλατο City με αλουμινένιο σκελετό. Διαθέτει μετάδοση Nexus 7 ταχυτήτων της Shimano με 7 ταχύτητες εσωτερικά στο κέντρου του οπίσθιου τροχού! Είναι εξοπλισμένο με φτερά, σχάρα και φανάρια που δεν χρειάζονται μπαταρίες, καθώς παίρνουν ενέργεια από το μπροστινό κέντρο Nexus της Shimano!

  579,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Το Amber της Cross είναι ένα ποιοτικό γυναικείο ποδήλατο City - Trekking με αλουμινένιο σκελετό. Διαθέτει μετάδοση 27 ταχυτήτων και υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano. Είναι εξοπλισμένο με ανάρτηση διαδρομής 63mm της Suntour και φτερά με φανάρια που δεν χρειάζονται μπαταρίες, καθώς παίρνουν ενέργεια από το μπροστινό κέντρο Nexus της Shimano!

  619,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Το Tricycle της Ελληνικής εταιρείας Orient είναι ένα τρίκυκλο με ατσάλινο πλαίσιο και 5 ταχύτητες από τη Shimano! Ό,τι χρειάζεστε για τις καθημερινές σας ανάγκες μέσα στην πόλη!

  629,00 € 677,00 €
  Προσφορά
  Σε Απόθεμα
 • Το Legend της Cross είναι ένα ποιοτικό γυναικείο ποδήλατο City - Trekking με αλουμινένιο σκελετό. Διαθέτει μετάδοση 27 ταχυτήτων Deore και υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano. Είναι εξοπλισμένο με ανάρτηση διαδρομής 63mm με δυνατότητα κλειδώματος της Suntour και φτερά με φανάρια που δεν χρειάζονται μπαταρίες, καθώς παίρνουν ενέργεια από το μπροστινό κέντρο...

  679,00 €
  Σε Απόθεμα
 • Το Quest της Cross είναι ένα ποιοτικό ποδήλατο City - Fitness με αλουμινένιο σκελετό. Διαθέτει μετάδοση 30 ταχυτήτων Deore και υδραυλικά δισκόφρενα της Shimano. Είναι εξοπλισμένο με φτερά και φανάρια που δεν χρειάζονται μπαταρίες, καθώς παίρνουν ενέργεια από το μπροστινό κέντρο Nexus της Shimano!

  789,00 €
  Σε Απόθεμα
Προβάλλονται 1 - 14 από 14 αντικείμενα