ΛΑΙΜΟΙ

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

  • KRYPTONITE  TEST PRODUCT
    KRYPTONITE TEST PRODUCT

    Ανανεώστε ή βάλτε την προσωπική σας σφραγίδα στην εμφάνιση οποιουδήποτε...

    0,10 €

Προσφορές

Δημοφιλή προϊόντα

Burgtec Enduro MK2 Μεγαλύτερη προβολή

Share it:

Burgtec Enduro MK2

Ο Enduro MK2 της Burgtec είναι ένας πανάλαφρος, full CNC machined λαιμός, σχεδιασμένος να ανταπεξέλθει σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις, είτε αυτές είναι το EWS ή οποιοδήποτε μονοπάτι στο βουνό.

Περισσότερες λεπτομέρειες

112,00 €

Ο Enduro MK2 της Burgtec είναι ένας πανάλαφρος, full CNC machined λαιμός, σχεδιασμένος να ανταπεξέλθει σε οποιεσδήποτε απαιτήσεις, είτε αυτές είναι το EWS ή οποιοδήποτε μονοπάτι στο βουνό. Διατηρώντας την ακαμψία και την στιβαρότητα του MK1, αλλά με πολύ χαμηλότερο βάρος, προσδίδει την μέγιστη ακρίβεια και τον απόλυτο έλεγχο ακριβώς εκεί που τον χρειάζεσαι. Οτιδήποτε περισσότερο θα ήταν too much, οτιδήποτε λιγότερο δεν θα ήταν αρκετό!

Τρόποι πληρωμής για τις αγορές σας από το thebikings.gr

Για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής

Πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές προϊόντων από το thebikings.gr

Το thebikings.gr σας διασφαλίζει την αρτιότερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου, μεταφορά των προϊόντων στον προορισμό τους, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν το άριστο ποιοτικά προϊόν στα χρονικά πλαίσια που το περιμένουν.

Οι αποστολές παραγγελιών θα γίνονται δωρεάν εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 140€

Τα ποδήλατα αποστέλλονται από την εταιρία μας εντός Αθηνών. Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές των ποδηλάτων γίνονται με μεταφορική εταιρία.

Ισχύει δωρεάν αποστολή για ποδήλατα αξίας άνω των 500 ευρώ. Για ποδήλατα αξίας έως 500 ευρώ, τo κόστος των μεταφορικών κυμαίνεται από 10 έως 20 ευρώ και επιβαρύνει τον παραλήπτη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μεταφορά του εμπορεύματος πραγματοποιείται από το The Bikings, την  ACS Courier, τα ΕΛΤΑ ή από μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία του προϊόντος για τις περιοχές της Αττικής και εντός 2-4 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα, εκτός εάν αναγράφεται διαφορετική πληροφορία στην σελίδα του συγκεκριμένου προιόντος που επιλέξατε να αγοράσετε.