ΛΑΙΜΟΙ

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

 • KRYPTONITE TEST PRODUCT
  KRYPTONITE TEST PRODUCT

  Ανανεώστε ή βάλτε την προσωπική σας σφραγίδα στην εμφάνιση οποιουδήποτε...

  0,10 €

Προσφορές

 • RAM CT
  RAM CT.IGH

  Απλό, αξιόπιστο και γρήγορο! Στενό...

  700,00 € 900,00 €

Δημοφιλή προϊόντα

Burgtec DM Stem Μεγαλύτερη προβολή

Share it:

Burgtec DM Stem

Ο Burgtec DM Stem έχει δοκιμαστεί και εξελιχτεί από πολλούς riders του παγκοσμίου κυπέλλου όπως ο Josh Bryceland και το Santacruz Syndicate κερδίζοντας πολλά βάθρα τα τελευταία 5 χρόνια.

Περισσότερες λεπτομέρειες

112,00 €

Ο Burgtec DM Stem έχει δοκιμαστεί και εξελιχτεί από πολλούς riders του παγκοσμίου κυπέλλου όπως ο Josh Bryceland και το Santacruz Syndicate κερδίζοντας πολλά βάθρα τα τελευταία 5 χρόνια. Με βάρος από 130gr και απίστευτη ποιότητα κατασκευής είναι σχεδιασμένος με βάση τις απαιτήσεις του παγκοσμίου κυπέλλου.

Τρόποι πληρωμής για τις αγορές σας από το thebikings.gr

Για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής

Πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές προϊόντων από το thebikings.gr

Το thebikings.gr σας διασφαλίζει την αρτιότερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου, μεταφορά των προϊόντων στον προορισμό τους, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν το άριστο ποιοτικά προϊόν στα χρονικά πλαίσια που το περιμένουν.

Οι αποστολές παραγγελιών θα γίνονται δωρεάν εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 140€

Τα ποδήλατα αποστέλλονται από την εταιρία μας εντός Αθηνών. Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές των ποδηλάτων γίνονται με μεταφορική εταιρία.

Ισχύει δωρεάν αποστολή για ποδήλατα αξίας άνω των 500 ευρώ. Για ποδήλατα αξίας έως 500 ευρώ, τo κόστος των μεταφορικών κυμαίνεται από 10 έως 20 ευρώ και επιβαρύνει τον παραλήπτη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μεταφορά του εμπορεύματος πραγματοποιείται από το The Bikings, την  ACS Courier, τα ΕΛΤΑ ή από μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία του προϊόντος για τις περιοχές της Αττικής και εντός 2-4 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα, εκτός εάν αναγράφεται διαφορετική πληροφορία στην σελίδα του συγκεκριμένου προιόντος που επιλέξατε να αγοράσετε.