Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Προσφορές

Αποστολές προϊόντων

Πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές προϊόντων από το thebikings.gr

Το thebikings.gr σας διασφαλίζει την αρτιότερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου, μεταφορά των προϊόντων στον προορισμό τους, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες της να παραλαμβάνουν το άριστο ποιοτικά προϊόν στα χρονικά πλαίσια που το περιμένουν.

Οι αποστολές παραγγελιών θα γίνονται δωρεάν εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 140€. Στις παραγγελίες αξίας κάτω των 140€ θα υπάρχει επιβάρυνση ανάλογα με το συνολικό βάρος και όγκο του συνόλου των προϊόντων ως έξοδα αποστολής.

Η μεταφορά του εμπορεύματος πραγματοποιείται από την ACS Courier, από τα ΕΛΤΑ ή από μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία του προϊόντος για τις περιοχές της Αττικής και εντός 2-4 εργάσιμων ημερών για τις απομακρυσμένες περιοχές και για την υπόλοιπη Ελλάδα. 

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 15:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα. Πέραν αυτής της ώρας, τις επεξεργαζόμαστε την επόμενη μέρα. 
Όσες παραγγελίες καταχωρούνται το Σάββατο μετά τις 12:30(ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη την υπόλοιπη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα. 

Η διανομή των αποστολών γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 9:00 έως τις 13:30 το Σάββατο.

Όταν το εμπόρευμα φύγει από τις αποθήκες του καταστήματός μας, σας αποστέλλεται e-mail με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι η παραγγελία σας είναι καθ΄οδόν και έχει συγκεκριμένο αριθμό αποστολής, εκτός εάν έχει αποσταλεί με μεταφορική εταιρία. Εάν χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένο αριθμό αποστολής στον ιστότοπο της ACS Courier και των ΕΛΤΑ θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία παράδοσης του. Όταν το εμπόρευμα φτάσει σε σας, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε για την παραλαβή του.

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε θα αφεθεί  μία ειδοποίηση για να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο εκπρόσωπο τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σ’ εσάς είναι 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στην αποθήκη μας. Όταν το προϊόν επιστραφεί σ’ εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις εναλλακτικές που σας προσφέρουμε. 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, αν είστε εργαζόμενοι και δεν έχετε κάποιον να παραλάβει το προϊόν στο σπίτι σας, σας συστήνουμε να δηλώσετε τη διεύθυνση εργασίας σας ως τόπο παραλαβής του προϊόντος, καθώς τα εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν από τις 09:00 μέχρι τις 18:00, ώρες που πιθανότατα θα απουσιάζετε από την οικία σας.

Επίσης αν το κουδούνι γράφει διαφορετικό όνομα από το δικό σας, παρακαλούμε να το σημειώνετε στα σχόλια.