Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

 • HARO Shredder Pro DLX
  HARO Shredder Pro DLX

  Το Shredder Pro της HARO είναι ίσως το πιο εικονικό μοντέλο της εταιρίας...

  295,00 €
 • HARO Shredder Pro
  HARO Shredder Pro

  Το Shredder Pro της HARO είναι ίσως το πιο εικονικό μοντέλο της εταιρίας...

  269,00 €
 • HARO Midway
  HARO Midway

  Το Midway της HARO, όπως υπονοεί και το όνομά του, στέκεται ανάμεσα στα...

  489,00 €
 • HARO Downtown
  HARO Downtown

  Το Downtown της HARO είναι ό,τι κοντινότερο στα BMX των pro riders σε...

  339,00 €

Προσφορές

 • Energy Enigma 20"
  ENERGY Enigma 20"

  Ένα παιδικό mtb ποδήλατο από την...

  200,00 € 210,00 €

Direct+ ....για να αγοράσεις το καλύτερο ποδήλατο, στην καλύτερη τιμή!

Direct+ ....για να αγοράσεις το καλύτερο ποδήλατο, στην καλύτερη τιμή!

Τι είναι το direct+

Το direct+ είναι ο σύγχρονος τρόπος αγοράς ποδηλάτου που, αφαιρώντας από τη χονδρική διάθεση τους μεταπωλητές, εξοικονομεί σημαντικό κέρδος το οποίο περνάει απ’ ευθείας σε εσένα! Έτσι, μέσω της αποκλειστικής διανομής από το The Bikings, είτε θα αποκτήσεις το ποδήλατο που πάντα ήθελες σε πολύ καλύτερη τιμή, είτε με τα χρήματα που σκόπευες να δώσεις θα αποκτήσεις πολύ καλύτερο ποδήλατο. Αυτό, πολύ απλά, σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση, εσύ βγαίνεις κερδισμένος! 

Γιατί δεν είναι απλά direct, αλλά direct+;

Γιατί σου προσφέρει επιπλέον δυνατότητες και προνόμια από το απλό direct, άρα σου παρέχει πολλά +, όπως:

+1 Μπορείς να δεις το ποδήλατο από κοντά και να το καβαλήσεις (οποιοδήποτε demo bike, οποιαδήποτε στιγμή ή, αν είσαι εκτός Αθήνας, σε test ride event) γιατί, πολύ απλά, δεν θέλουμε να αγοράζεις γουρούνι στο σακί.

+2 Σε βοηθάμε να διαλέξεις ποιο μοντέλο χρειάζεσαι και σε ποιο μέγεθος, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις δικές σου, μοναδικές ανάγκες. Σου προσφέρουμε ένα μοναδικό ποδήλατο, ακριβώς στο χρώμα που θέλεις.

+3 Κάνεις service και έχεις οποιοδήποτε εξάρτημα ή ανταλλακτικό  του ποδηλάτου σου άμεσα διαθέσιμο, όπου κι αν είσαι στην Ελλάδα.

+4 Απολαμβάνεις pre και after-sales service και support: είτε για θέματα εγγύησης, είτε για μια απλή συμβουλή (από κοντά, από το τηλέφωνο ή ακόμα και μέσω email) στη γλώσσα σου, άμεσα και από αυτούς που ξέρουν το ποδήλατό σου καλύτερα από τον καθένα! Έτσι, μπορείς επιτέλους να χαρείς το πραγματικό νόημα του Mtb: να περνάς καλά!

direct+ τελικά σημαίνει κέρδος & support

RAM και The Bikings, σε αυτό είμαστε ξεκάθαροι: δεν θέλουμε να κάνεις checkout και να τελειώνουμε με αυτό, αλλά με το checkout στην πραγματικότητα να κάνεις enter στον κόσμο μας. Στον κόσμο που το ποδήλατό σου είναι το καλύτερο που μπορείς να πάρεις στην τιμή του! Στον κόσμο που δεν κάνουμε έκπτωση στην υποστήριξη που σου παρέχουμε. Στον κόσμο που δεν είμαστε ικανοποιημένοι, παρά μόνο με το καλύτερο δυνατό. Γιατί; Γιατί κι εμείς αυτό καβαλάμε..!

 

 

*Τα ποδήλατά μας θα είναι πλέον αποκλειστικά διαθέσιμα από τους ιστότοπους thebikings.gr, ram-bikes.com/gr, καθώς και από το κατάστημα λιανικής στην Αθήνα.