ΚΡΑΝΗ

Κατασκευαστές

Νέα προϊόντα

Προσφορές

  • VERDE Eon
    VERDE Eon

    Το απόλυτο entry level BMX της VERDE!...

    395,00 € 429,00 €

Δημοφιλή προϊόντα

VENTURA Led Μεγαλύτερη προβολή

Share it:

VENTURA Led

Ένα κράνος από την VENTURA με ενσωματωμένο φωτάκι led στο πίσω μέρος, πολλούς αεραγωγούς και γείσο για βόλτες με ασφάλεια στην πόλη αλλά και στο βουνό. Με πιστοποίηση CE, χαμηλό βάρος και τρομερή σχέση τιμής/απόδοσης!

Περισσότερες λεπτομέρειες

30,00 €

Άμεσα διαθέσιμο

Μεγεθολόγιο:

Medium: Κατάλληλο για περίμετρο κεφαλιού από 54cm ως 58cm.

Large: Κατάλληλο για περίμετρο κεφαλιού από 58cm ως 62cm.

Τρόποι πληρωμής για τις αγορές σας από το thebikings.gr

Για τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής

Πληροφορίες σχετικά με τις αποστολές προϊόντων από το thebikings.gr

Το thebikings.gr σας διασφαλίζει την αρτιότερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου, μεταφορά των προϊόντων στον προορισμό τους, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες του να παραλαμβάνουν το άριστο ποιοτικά προϊόν στα χρονικά πλαίσια που το περιμένουν.

Οι αποστολές παραγγελιών θα γίνονται δωρεάν εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει το ποσό των 140€

Τα ποδήλατα αποστέλλονται από την εταιρία μας εντός Αθηνών. Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές των ποδηλάτων γίνονται με μεταφορική εταιρία.

Ισχύει δωρεάν αποστολή για ποδήλατα αξίας άνω των 500 ευρώ. Για ποδήλατα αξίας έως 500 ευρώ, τo κόστος των μεταφορικών κυμαίνεται από 10 έως 20 ευρώ και επιβαρύνει τον παραλήπτη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Η μεταφορά του εμπορεύματος πραγματοποιείται από το The Bikings, την  ACS Courier, τα ΕΛΤΑ ή από μεταφορική εταιρεία. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία του προϊόντος για τις περιοχές της Αττικής και εντός 2-4 εργάσιμων ημερών για την υπόλοιπη Ελλάδα, εκτός εάν αναγράφεται διαφορετική πληροφορία στην σελίδα του συγκεκριμένου προιόντος που επιλέξατε να αγοράσετε.